We <3 aanbiedingen!

Terwijl half Nederland buiten zit en van het weer geniet ben ik even de reclame folders ingedoken. Hoewel ik vind dat we bedolven worden met deze bladen, vind ik het stiekem ook erg leuk om er door heen te spitten. En daarom heb ik op deze zondagmiddag een paar interessante aanbiedingen uitgekozen. Lees snel verder want deze aanbiedingen zijn maar tijdelijk!*

Allereerst de nagels! Bij Kruidvat kan je niet alleen nagelverzorging en kunstnagels inslaan tegen kortingen maar ook is er een 1+1 actie. Let op! Dit geldt niet op alle merken. Essence staat er bijvoorbeeld niet tussen maar Gosh, NYC, Rimmel bijvoorbeeld wel. Ici Paris XL biedt de Only You nagellakjes aan, 3 stuks 10 euro! Ook is de Bourjois make-up in de aanbieding, met deze 1+1 actie kan je de producten dus met 50% korting binnen slepen. Als je toch in de Ici Paris XL bent moet je ook even langs de parfum natuurlijk, velen kan je aanschaffen met 20% korting.

Maar ook Maybelline is in de aanbieding, bij de Etos kan je verschillende items kopen voor 10 euro per stuk. Deze korting is niet om over een huis te schrijven, maar elke euro telt! Zelf ben ik gek op de producten voor een egale huid van de Hema, ik raad je ook echt aan om daar eens te gaan kijken!

Ook nu bij de Etos, Max Factor foundation, blush of poeder voor 10 euro per stuk. Maar aan het einde van de dag moet je je huid natuurlijk ook reinigen, dit kan nu met de Nivea producten die bij de DA te koop zijn met 40%.

Ik hou zelf ook heel erg van stickers plakken! Van 12 tot 16 september kan je dit doen bij de V&D. Minimaal 15% korting op kleding, schoenen en tassen! Veel meer heb je volgens mij niet nodig?

Voor welke aanbieding ga jij naar de winkel rennen?

*Let op! Er staan gaan data in mijn blogpost, vraag de acties dus na in de winkels of kijk goed naar de reclame in de winkel zelf.

Advertenties

4 thoughts on “We <3 aanbiedingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s