Meidendomein

Wellicht volg je mij op Twitter en heb je mijn frustratie tweets over HTML codes gezien of je komt vaker op mijn blog en hebt de bannen van Meidendomein al zien staan. Wil je weten wat dit nou is? Lees dan snel verder.

Meidendomein is nieuwe webshop vol met dingen voor meiden, maar ik neem aan dat de naam dit al een beetje had duidelijke gemaakt. Je kan verschillende dingen hier vinden zoals make-up, nail art benodigdheden en sieraden. Ik heb contact met deze website gehad en ik zal jullie vanaf vandaag minimaal één keer in de drie maanden op de hoogte brengen van bepaalde producten die je op hun site kan vinden. Doordat ik deze producten zelf uit kies, krijg je waarschijnlijk niet al hun producten te zien. Maar niet getreurd, hieronder vindt je een kleine greep uit hun assortiment.

Meidendomein heeft voor iedereen wel wat. Zo kan je er verschillende nail art items vinden, maar ook als je minder creatief bent kan je met je nagels aan de slag. De crack en de mood nagellak zijn erg handig voor als je toch iets wil met je nagels maar je wil niet teveel moeten pielen. Ook is er mood lippenstift die mij echt heel erg leuk lijkt! Vooral omdat de stiften zelf echt de meeste rare kleurtjes hebben. Tot slot kan je er ook sieraden vinden, wie heeft er vroeger nou niet een armbandje gehad met hartjes of dolfijntje?

Advertenties

One thought on “Meidendomein

  1. Pingback: Kijk eens wat ik heb binnen gekregen! | Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s