Essence ready for boarding oogpotloden

Ik durf toe te geven dat ik ontzettend laat ben met deze post. Om eerlijk te zijn waren de foto’s al een tijdje klaar, maar één foto was vaag en die wilde ik opnieuw maken. Maar je raadt het al: ik ben één van de potloden kwijt! Tot op heden nog steeds niet gevonden maar ondertussen is deze collectie bijna alweer vervangen met de volgende, dus nu toch maar ‘even snel tussendoor’: de oogpotloden van de Essence lijn Ready for boarding.

De gehele Ready for boarding lijn was bedoeld als lichte make-up die je tijdens het reizen zou kunnen dragen zonder dat ze make-up te zwaar is of aan het einde van de rit op je kin zit. Ik zelf heb alleen de oogpotloden aangeschaft omdat ik de rest van de items niet heel speciaal vond, wel handig maar ze waren in mijn ogen niet erg nieuw. Aangezien ik niet veel kleurende oogpotloden heb, wilde ik deze maar al te graag eens uitproberen, ze kostten daarom ook maar 1,49 per stuk. Er waren twee verschillende kleuren: 01 Destination sunshine en 02 Via airmail. Oftewel: bruin met grijs en crème met blauw. Normaliter test ik de kleuren al in de winkel uit op mijn hand, maar dit keer had ik haast en sloeg ik dat over. En dat heb ik geweten, de kleur bruin/grijs valt bijna niet op. De kleuren zijn heel erg licht waardoor het op een blanke huid wegvalt. De grijs zal misschien heel mooi staan als je wat getint ben, maar de bruin verdwijnt denk ik bij iedereen.

Over de crème met blauw met ik zeer tevreden. Zeker de blauw valt goed op maar heeft nog wel een donkere ondertoon waardoor de rest van je gezicht niet helemaal wegvalt. De crème kleur zou ik eigenlijk alleen in combinatie met de blauw gebruiken aangezien deze anders, net als de andere kleuren, wegvalt. Overigens is het natuurlijk net dit potlood dat ik kwijt ben geraakt!

Mijn advies over deze potloden: Niet kopen. Tenzij je eens uit wil proberen hoe blauw bij je staat, dan moet je even snel naar de dichtstbijzijnde Kruidvat rennen om te zien of er nog een verdwaalde oogpotlood ligt.

Advertenties

2 thoughts on “Essence ready for boarding oogpotloden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s