Essence Colour&Go

Al een tijdje was de Essence Colour&Go in de uitverkoop en vorige week waren ze ineens helemaal verdwenen. Het kon dus niet lang meer duren voor de nieuwe Colour&Go in de schappen zou liggen. Vandaag kwam ik heel vroeg bij de Kruidvat en daar waren ze, de nieuwe Essence Colour&Go! Ik heb er drie gekocht en hieronder kan je meer lezen over wat ik vond van de blauwe kleur en wat ik vond van de nieuwe flesjes in het algemeen!

;

Rechtsboven is wat fout gegaan, een wilde schakelaar was opeens in de foto!

;

Wat mij gelijk opviel is dat de kwast erg makkelijk in de hand ligt, hij is groter dan de oude en ovaal. De kwast zelf is ook een stuk dikker en platter waardoor je met twee of drie ‘sweeps’ klaar bent. De nagellak, eigenlijk spreek ik nu alleen over de blauwe maar ik denk dat dit ook geldt voor de andere kleuren, is heel dekkend en heeft maar één laag nodig. De nagellaklijn heet Colour&Go, dit klopt ook echt! Het duurt slechts een aantal minuutjes voordat de nagellak droog is en doordat je maar één laag hoeft te gebruiken kan je snel aan de slag met andere dingen.

Al met al vind ik de nieuwe flesjes mooier en handige, zeker over het kwastje ben ik zeer tevreden! De nieuwe flesjes zijn 40 cent duurder dan de vorige, dit komt uit op 1,69 per flesje van 8ml. MAAR de flesjes bevatten wel 3 ml meer waardoor ze in verhouding 4 cent goedkoper zijn. Hoewel e dan wel goedkoper zijn en meer bevatten weet ik niet hoe handig dit is. Ik heb liever kleinere en goedkopere flesjes aangezien ik bijna nooit een nagellak op maak

Advertenties

4 thoughts on “Essence Colour&Go

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s