The Muppets

Ik hou niet van zogenaamde ‘lachfilms’. Misschien komt het omdat ik er niet van hou als mensen doen alsof ze grappig zijn of omdat ik zelf niet zo grappig ben? Geen flauw idee. Hoe dan ook,mik stond er niet om te springen toen mijn vrienden graag The Muppets wilden kijken. En uiteindelijk bleek het een feest van herkenning!

We kennen allemaal de Muppets wel, handpoppen die kleine grappige sketches laten zien. Dit komt misschien neerbuigend over, maar dit komt meer door mijn onwetendheid en weinig ervaring met de Muppets dan door de show zelf. Maar de film is iets anders dan de show. De film gaat over muppet, die nog niet bij de Muppets hoort, en zijn beste vriend. Samen met de vriendin van de laatste gaan ze naar de Muppets studio’s. Maar deze zijn in staat van verval en mits de Muppets weer bij elkaar komen en 10.000.000 dollar bij elkaar krijgen, wordt de studio met de grond gelijk gemaakt door een oliemagnaat.

Hoewel het verhaal van de film echt verschrikkelijk is en het plot ontzettend voorspelbaar, is de film wel redelijk leuk. Dit komt omdat het zo over de top en ongemakkelijk is op sommige momenten. Maar de film moet het vooral hebben van de momenten en de mensen die je als kijker herkent. Al met al kan ik deze film nog steeds niet heel goed noemen, vooral omdat het leukste moment van de film niet eens ging om een Muppet maar Jim Parson! Leuke film, maar leen hem alsjeblieft bij je plaatselijke bibliotheek want hij is echt niet 10 tot 20 euro waard.

Mijn favoriete moment

Informatie:

Titel: The Muppets

Jaar: 2011

Taal: Engels

Duur: 103 min

Advertenties

One thought on “The Muppets

  1. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het een leuke film vond. Carola is met dezelfde gedachte als jij in de film gedoken (ik ben niet opgegroeid met de serie dus zal ik de film wel niets vinden) maar dat viel voor haar wel mee want uiteindelijk heeft zij zich enorm vermaakt en hebben we zelfs in Liverpool een Muppet Wie is het gekocht 😉

    De film was wel erg voorspelbaar maar wel zo lekker onschuldig, in vergelijking met al die comedy films tegenwoordig die grappig willen zijn maar het niet zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s