Wishlist sieraden Zomer 2012!

1 Augustus konden jullie zien welke schoenen hoog op mijn wishlist staan en vandaag vond ik het tijd worden voor mijn sieraden wishlist!

De sieraden die je in deze wishlist kan vinden komen van drie verschillen online winkels: Applepiepieces, Sieradenkistje en JellyB.

Laat ik beginnen met één van mijn favoriete online winkeltjes voor sieraden en cadeautjes: Applepiepieces. Ik heb hier wel vaker sieraden besteld en tot nu toe heb ik altijd een persoonlijke groet erbij gekregen en één keer zelfs een onverwacht cadeautje! 3 van de 5 items die ik graag zou willen zijn armbanden. Ik vind vooral de laatste twee erg mooi omdat er een ‘message’ bij komt. De ene armband zegt ons ‘be proud’ en de ander heeft de woorden ‘love, dream, hope and trust’ op zich. Deze armbanden kosten (1)32,50; (4)16,50 en (5)19,50. De twee kettingen heb ik uitgekozen omdat ik sowieso gecharmeerd ben van photolockets en zogenaamde geluksbrengers. Voor de ketting met het hart (je krijgt er één, dus met of zonder werkje) betaal je 19,90 euro en voor de geluksrijksdaalder 21.90 euro.

Op naar de volgende winkel. JellyB. Ik hou heel erg van aparte sieraden, maar het moet ‘tè’ zijn. De sieraden van JellyB zijn spot on! Er is net genoeg gaande bij de sieraad om op te vallen, maar het hoeft niet perse de ‘eye catcher’ van je outfit te zijn. Het gouden sieraad is 21,95, het ankertje 14,95 en het sterretje 19,95. Zelf heb ik nog nooit iets ontvangen van JellyB dus ik weet niet hoe snel ze zijn en hoe bijzonder het pakketje is!

Als laatste de sieraden van Sieradenkistje. Ik ken deze site al een tijdje en heb hier meer dan eens een cadeautje besteld voor familie of vrienden. De bestelling wordt altijd heel lief in een mooi zakje afgeleverd waardoor het al zonde is om het sieraad in te pakken. Ik vind de oorbellen super! Ze zijn mooi afgewerkt maar zijn vooral grappig en vallen op. Vooral de oogjes deden mij doen grinniken! De uiltjes kosten 4,95 en de oogjes 5,95 euro. Het muzieknootje vind ik zo schattig, ik denk alleen niet dat die qua grootte erg subtiel is aangezien er op de website staat ‘grote muzieknoot’. Voor deze ketting betaal je 9,50 euro. Als laatste de twee kruizen. Bij deze ketting en armband zijn ze een onderdeel van de ketting en niet een losse hanger. Dit geeft het hele sieraad een urban gevoel. Het valt mij op dat het kruisje aan de ketting niet erg glad en strak is, maar ook dit draagt weer bij aan het urban gevoel, hiervoor betaal je 5,95 euro. Vooral de armband is echt mijn favoriet, Ik vind hem prachtig! En voor 7,50 is die absoluut niet duur.

Dit waren mijn favorieten van dit moment! Zoals je kunt zien zijn de prijzen niet schrikbarend hoog en omdat de winkels zich in Nederland bevinden zijn de verzendkosten ook zeer laag! Bij Applepiepieces betaal je zelfs geen verzendkosten vanaf 9 euro. Wat vindt jij het leukste item uit mijn wishlist?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s