Zombies, RUN!

Ik hou niet van sporten maar ik wil wel meer bewegen en afvallen. Maar ik geloof niet dat ik de enige ben die dit vindt en dit willen. Laatst heb ik gelukkig een app gevonden die het sporten echt iets leuker maakt! Vergeet je Wii en Xbox Kinect, Zombies RUN! is het voorbeeld van bewegen en gamen tegelijk!

Bij het spel Zombies, RUN! ben je een persoon zonder naam die een helikopter ongeluk heeft overleefd maar nog wel zijn weg moet vinden naar het kamp waar je heen zou gaan. Onderweg krijg je te maken met zombies waar je voor weg moet rennen en moet je ergens spullen ophalen. Je bewijst dat je dit kan en dan mag je in het kamp wonen en wordt je een ‘runner’. Je moet dus hardlopen in en om het kamp om spullen te vinden voor het kamp. Vanaf hier gaat het avontuur echt beginnen.

Zombies RUN! Combineert het bewegen en spelen op een zeer goede manier. Je moet eerst spelen voor je verder kan gamen. Het spel element zit hem vooral in het mee fantaseren met het verhaal en in het spullen verslepen naar je kamp zodat deze en de populatie kunnen groeien. Hoewel de app op dit moment 5,99 euro kost, hij kostte eerst 7,99, is het een echte aanrader! De app wordt vaak geüpdate met nieuwe missies waardoor het spel op dit moment 13 missies heeft van ongeveer een uur per stuk. Je kan met deze app buiten hardlopen maar ook op een loopband! Er zijn verschillende mogelijkheden in het spel die het nog interessanter maken, zo kan je het zombie jagen instellen waardoor je soms ineens harder moet rennen omdat er zombies komen, je kan je eigen liedjes als speellijst afspelen maar je kan ook naar de missies ‘luisteren’ zonder je echt aan het rennen bent. Je kan het dus ook doen als je aan het fietsen bent. Het grote gevaar hierin is wel dat je genoeg zelfdiscipline moet hebben om de app echt alleen te gebruiken bij het sporten.

Zombies,RUN! zeker een aanrader! Ken jij nog andere sport apps die een mens aan het bewegen zet?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s