Sleek I-Divine oogmake-up

Mijn nieuwste oogschaduwpallet komt uit het make-up rek van mijn zus, en de daarvoor nieuwste heb ik op mijn 14e gekregen.De reden dat ik bijna geen palletten koop is omdat ik dan een groot pallet wil en niet één met maar vier kleurtjes. Maar ook zocht ik een echt goede die niet gelijk 30 euro zou kosten. En ik heb hem gevonden! Klik snel op ´lees meer´ om erachter te komen wat ik van dit pallet vind, hoe het eruit ziet en waar je het kan kopen!

Sleek is een make-up merk waar ik om eerlijk te zijn nog nooit van had gehoord. Nu ben ik helemaal niet zo van de merken dus waarschijnlijk ligt het meer aan mij dan aan het merk. Nadat ik een artikel erover had gelezen was ik wel erg nieuwsgierig geworden naar dit merk en besloot ik het op te zoeken. Wat ik heb gelezen is dat Sleek tot voor kort bijna nergens in Nederland verkrijgbaar was, maar gelukkig kan ik het redelijk makkelijk vinden bij Alice&Jo. Dit is een online make-up webshop met heel veel merken en ook een groot aanbod. De verzendkosten van de Sleek I-Divine palletten apart zijn 2,95 en de palletten zelf zijn 7,95 per stuk en tot nu toe zijn er 12 palletten in de winkel te vinden, waarvan er 2 niet (meer) verkrijgbaar zijn. Maar vandaag wil ik het hebben over het pallet dat ik heb besteld, de Sleek I-Divine Oh So Special.

Net als de andere palletten zit hier 12 oogschaduws is en is de spiegel zo groot als de deksel, superhandig dus! De ene helft van de kleuren zijn heel licht en de andere helft is een stuk donkerder. Eerst zal ik de lichte kleuren laten zien en dan de donkere.

Opvallend bij deze kleuren is dat de nummer 3 en 4 er shiny en glossy uitzien en dat de rest mat zijn. Op het huidvoorbeeld valt de nummer 1 bijna volledig weg, deze komt daarom ook pas echt tot zijn recht als highlighter of als lichtste kleur bij een smokey eye. De kleuren liggen redelijk dicht bij elkaar maar verschillen net genoeg. Ik vind vooral de roze kleuren erg mooi en schattig eruit zien. Gek genoeg ziet de nummer 4, de gateau, eruit als paars in het doosje maar komt hij op d huid echt over als een roze met een gouden gloed, echt een hele mooie kleur dus.

De andere helft van de kleuren zijn meer de schaduw kleuren. Hoewel de kleuren wel bij de lichte kleuren passen, is het toch opvallend dat ze niet precies als schaduw matchen met een andere kleur. Daarom is het van belang dat je van tevoren op je huid kijkt als welke kleur ze uitvallen en om ze goed te blenden! De bovenste helft van deze kleuren zijn shiny en zien er glossy uit. Waar ik vooral erg blij mee was is dat de nummer 6, Noir, echt diep zwart is. Ook ben ik erg gecharmeerd met de kleur Gift Basket, nummer 1 van dit rijtje, deze bruin goud staat namelijk erg goed bij de lichtere kleuren.

De eerste ‘look’ die ik heb geprobeerd is een hele lichte, flirterige look. Zoals je ziet heb ik de lichte kant gebruikt en daarvan de kleur Pamper (2) en de Bow (1). Hier kan je goed zien dat de kleur Bow een mooie kleur is in combinatie van een andere kleur. Mij viel ook op dat Pamper een klein beetje leek op een hele lichte neonkleur, helaas zie je dat op de foto wat minder.

Wat vind jij van Sleek I-Divine? Is dit de eerste keer dat je van deze palletten hebt gehoord of kende je ze al?

Advertenties

One thought on “Sleek I-Divine oogmake-up

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s