Walmart mini shoplog

20120722-122359.jpg

Elke zaterdag na kamp vertrekt er een konvooi naar een pub in Missions voor wat eten en drinken. De eerste zaterdag zag ik ren XL Walmart ernaast die helaas nog niet open was maar tot mijn opluchting zou hij de 20e opengaan en zou ik er de 21e weer zijn.

Een XL Walmart is echt Extra large! Ik voelde me zo klein, ik was zelfs verdwaald. Maar desalniettemin vond ik toch een paar gangpaden die mij interesseerde, maar aangezien ik geen boeken of kantooritems van mezelf mag kopen kwam ik uit op de make-up pad. Tot mijn teleurstelling was deze heel erg kort, maar 6 merken, ongeveer even veel als in een gemiddelde drogisterij in Nederland. Maar dit is geen shoplog als ik niet zou zeggen wat ik heb gekocht!

Allereerst heb ik een palletje speciaal voor bruine ogen gekocht van NYC, alles zit er in; een basislaag, kleuren voor op het oog en een highlighter. Over de kleuren ben ik zeer tevreden! Ze liggen zeer dicht bij elkaar maar verschillen net genoeg om dimensies op je oog te creëren. Opvallend was de basislaag en highlighter, dit zijn namelijk meer crèmes dan poeder. Doordat het crème achtig is, valt de highlighter flink op.
Ook heb ik een reisset kwasten gekocht van het merk Spa resource. Erg goede kwaliteit, fijne haartjes en makkelijk in het gebruik.

Ik ben zelf zo erg onder de indruk het palletje van NYC dat ik hopelijk volgende week nog een andere ga kopen, het pallet speciaal voor groene ogen! Aangezien mijn ogen groenig/bruinig zijn ben ik heel benieuwd naar het verschil.

Advertenties

2 thoughts on “Walmart mini shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s