Rode armen en trillende stembanden

20120720-221734.jpg

Dinsdag had ik mijn ‘three hour break’ samen met Maarten en een staff member van vorige week, Dingo a.k.a Jared. Niks bijzonders gedaan, heerlijk genoten van de rust, de zon en elkaars gezelschap. Na twee uur vroeg ik me af of we misschien zonnebrand crème op moesten doen, maar dat hoefde allemaal niet. Die avond heb ik het geweten, verbrande armen en onderbenen. Het ergste was dat het niet alleen pijn deed maar ook dat ik niet eens mooi gekleurd was!

Gisteren was ‘talentnight’ en dit was één van de eerste keren dat ik in mijn eentje, met gitaar begeleiding en het licht aan voor een redelijk groot publiek heb gezongen! Er zit voortgang in!

Vandaag voor de tweede keer regen gehad, ik voel me bijna schuldig tegenover mijn landgenoten! Nu ga ik genieten van de laatste avond als counselor begeleidster.

For my English friends: this blog is about the amazing three hour break I had with Maarten and Jared, my first time singing with the lights on and the second day of rain. Now enjoying my last night as a counselor.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s