Parelmoer

Oma’s en strenge tantes zijn onlosmakelijk verbonden met parels en dan van die goedkope parelkettingen waarvan de parels zo straks tegen elkaar aan zitten dat je de ketting niet meer kan zien. Maar parelmoer als kleur kan ook ontzettend mooi zijn! Lees snel verder om voorbeelden te zien van parelmoer en waarom deze kleur zo mooi is.

Niet alleen diamonds en chocolade zijn een vrouw haar beste vrienden, ook parels hebben een interessante werking op ze. Bijna elke vrouw wil of heeft wel parels. Parels hebben iets chique’s, iets jaren zestig. Ze zijn heel klassiek maar geven de draagster ook een rijke uitstraling. Hoewel je snel in de val loopt dat de parels de outfit te truttig maken, proberen veel vrouwen het toch. Maar je hebt niet alleen maar parelkettingen, pareloorbellen of parelarmbanden. Er zijn zat sieraden waarin de kleur parelmoer in verwerkt is.

Hierboven een kleine greep uit mijn sieradendoosje, overigens is de armband in het midden niet van mij maar van mijn moeder. Zoals je ziet zijn dit geen parels maar is de kleur parelmoer wèl verwerkt in het sieraad. Parelmoer, en zeker parelmoer wit, is qua kleur een stuk dieper dan gewoon wit. Parelmoer geeft de wit een extra glas, een rijke uitstraling. Als je ervoor zorgt dat het sieraad zelf niet truttig is, zal de kleur parelmoer dat het ook zeker niet maken. Parelmoer staat op elke huidskleur mooi. Zelfs als je heel wit bent! Parelmoer zorgt er namelijk voor dat je huid er als ivoor uit gaat zien, en wanneer je wel al een beetje verkleurd bent zal je dit extra goed zien. Ik ben zelf erg gecharmeerd van parelmoer op een wat donkerdere huid, de kleur valt dan extra goed op en ziet er een stuk beter uit dan wit.

Dus mocht je ooit eens twijfelen tussen parelmoer en wit, geef parelmoer dan eens een kans! Deze mysterieus glanzende kleur zal je sieraad nog meer maken tot een eye-catcher.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s