Gratis zomernagelakjes van de Etos

Eigenlijk kom ik alleen in de Etos wanneer ik een bon heb gekregen, een verjaardag heb of bijna op vakantie ga. Toevallig was ik vorige week in de Etos om alle drie deze redenen. In de winkel hingen verscheidene posters over de nieuwe nagellakjes die je gratis zou krijgen wanneer je 15 euro besteedde, en toevallig zou ik dat! Ik gaf zelfs het dubbele uit waardoor ik er twee mocht uitkiezen. Hoewel ik de rode kleur erg mooi vond ben ik toch voor licht blauw en geel gegaan aangezien dit kleuren zijn die ik niet zo snel zou kopen. Hieronder kan je lezen hoe ik de nagellak opsmeerde en zo testte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voordat ik dit artikel verder schrijf moet ik eerlijk toegeven dat ik niet een goede nagellakster ben, dat mijn nagels niet mooi zijn en dat ik me absoluut niet houd aan nagelverzorging. Maar deze test maak ik een uitzondering, ik zal eerst een nagellak ‘swatchen’, (Dit betekent simpelweg dat je hem op smeert en test), zonder iets aan mijn nagels te hebben gedaan en bij de tweede nagellak die ik ‘swatch’ zal ik een meer tijdrovende manier laten zien.

De licht blauwe nagellak heb ik zeer basic opgedaan, geen basiscoat of andere nagellak eronder en éénmaal gesmeerd. Wat mij direct opviel is dat dit lakje helemaal niet lekker smeert! Zeker niet wanneer je de borstel al een paar keer heb afgestreken omdat je je hele hand in één keer wil doen. Ook valt het op dat de nagellak helemaal niet dekkend is. Pas na een tweede keer lakken, en dan echt met een flinke hoeveelheid aan je borsteltje, zit het er eindelijk goed op. Op de foto zie je mijn linkerduim met één lakje met een flinke hoeveelheid op de borstel. Veel kan ik verder niet over de nagellak zeggen, enkel dat hij redelijk mat is zonder glitters of shinies.

Zoals beloofd heb ik echt mijn best gedaan op de volgende swatch, want wellicht hebben deze zomerlakjes van de Etos wat aanmoediging nodig van andere lakjes. Allereerst heb ik mijn nagels glad gemaakt met een simpele nagelvijl voor de bovenkant van je nagels. Hierna heb ik van Essence de 24/7 nail base van de lijn Studion Nails op gedaan. Deze nagellak vult de diepe groeven en scheurtjes van je nagels op. Zoals je kunt zien heb ik veel last van splijtingen waar dan nagellak in blijft zitten als ik deze opvuller niet gebruik.

Hierna heb ik een hele simpele flink witte nagellak gebruikt. Deze heb ik bij de H&M gekocht in een vier pack, maar elke andere spierwitte nagellak volstaat. Niet schrikken, de nagellak kan en mag best typex-wit zijn!

Als één na laatste stap heb ik de gele gratis long lasting zomernagellak van de Etos op gedaan. Wat mij opviel is dat dit lakje dan wel weer lekker smeert. Duidelijk is ook dat het echt een aanrader is om eerst een witte nagellak als basis te gebruiken, hierdoor hoef je maar één keer te smeren en valt de nagellak flink op. De nagellak is op je nagel uiteindelijk wel een stuk geler dan het potje en als je heel goed kijkt, zie je dat de nagellak een beetje shiny is.

Om het af te maken kan je natuurlijk een finishing coat erop smeren om er zeker van te zijn dat het blijft zitten. Zelf heb ik een haast doorzichtige wit op mijn pink geprobeerd waardoor de nagellak er iets meer uitzag als het potje.

Zo, dit was mijn eerste ‘Soraya smeert’ artikeltje, wat vond je ervan? Heb jij toevallig al één van de zomerlakjes in huis? Welke heb je?

Advertenties

3 thoughts on “Gratis zomernagelakjes van de Etos

    • Ik heb nu de gele nog op en na 24 uur ‘gewoon’ leven zit hij er nog goed op, geen enkele chips. De blauw bleef iets minder goed zitten maar dit is natuurlijk wel een wisselwerking tussen de nagellak zelf en wat voor extra’s je allemaal doet. Een base coat en een finishing top is wel een aanrader! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s