Xugar 50

Je kent ze wel, acties via Facebook of Twitter waarbij je gratis dingen krijgt thuisgestuurd als je ze volgt of ´liked´. En ik doe altijd braaf mee. Zo heb ik zo een tube jurkje gescoord en kreeg ik laatst suiker toegestuurd. Vreemd genoeg wil ik jullie over deze sugar sticks vertellen.

Twee weken nadat ik de Facebook pagina ´leuk vond´ vond ik een envelop op mijn deurmat met daarin drie sticks van de Stevia Xugar 50 suiker. Op de voorkant staat dat er 50% minder calorieën in zitten, dit komt omdat de suiker voor de helft bestaat uit steviolglycosiden, zoetstof uit de Steviaplant. Het zakje lijkt heel klein en daarom hield ik een extra zakje bij de hand voor het geval één niet genoeg was. De inhoud van één zakje lijkt echt heel weinig zoals je op de foto ziet. De suiker is in poedervorm en niet in korrelvorm zoals de normale suiker. Zonder thee smaakt de suiker heel erg als gewone poedersuiker. De thee en de Xugar 50 bij elkaar smaakt echt heel erg lekker! Naar mijn idee is het echt lekkerder dan gewone suiker maar dan nog iets zoeter en doordat de suiker in poedervorm is drijft er niks raars in je thee!

1 Stick van Xugar 50 bevat 2,5 gram suiker waardoor het neerkomt op 10 kilocalorieën per kopje. Xugar kan je kopen op www.xugar.com voor 6,90 per doosje van 50 sticks waardoor dit ongeveer 14 cent per kopje is!

Heb jij wel eens ‘nomale’ suiker vervangen voor iets gezonders ?

Advertenties

One thought on “Xugar 50

  1. Pingback: Xugar | Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s