Sorayavindt volgen?

Volgen, followen en tracken, allemaal begrippen die de laatste jaren door de sociale media interessant zijn geworden. Als je eens in de zoveel tijd, of misschien wel elke dag?, op mijn blog kijkt dan volg je me. Maar je kan me ook followen en tracken! Hieronder een aantal media waar ik op online ben en waarmee ik het leuk zou vinden om jou op de hoogte te houden van mijn belevenissen en blog informatie!

Twitter
Je kunt me letterlijk volgen op Twitter, hierop krijg je notificaties over nieuwe blogposts maar ook verschijnen er Twents over wat mij en mijn blog bezig houdt. Wil je dit weten? Volg dan: Sorayavindt.

Facebook
Op Facebook heb ik een speciale pagina aangemaakt voor deze blog! Op deze pagina wordt je op de hoogte gehouden over nieuwe blogposts maar ik zal ook geregeld dingetjes vragen. Facebook Page: Sorayavindt.

Bloglovin
Bloglovin is wellicht niet bij iedereen bekent, Bloglovin is een soort van verzamelpagina van verschillende blogs en de door jou gevolgde blogs. Alle blogposts van de door jouw gevolgde blogs zullen netjes onder elkaar verschijnen zodat je niks meer mist! Bloglovin

Instagram
Instagram is een foto programmaatje waarmee je foto’s kunt delen, een soort Twitter maar dan zeg je het met foto’s! Als je me op Instagram gaat volgen zal je vooral foto’s langs zien komen van mijn privé leven, dus als je daar nieuwsgierig naar bent volg dan: Sorayavdw op Instagram!

Email
Mocht je me niet willen volgen maar iets willen vragen of opmerken dan kan dit nog altijd ‘ouderwets’ via de email. Via Sorayavindt@gmail.com kan je me bereiken en ik probeer altijd binnen drie dagen te reageren!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s