Kleine dwarsligger?

20120630-221221.jpg

Ik ben een ouderwetse bedlezer, ik hou ervan om vlak voor het slapen nog even te slapen maar heel veel boeken zijn bijna onleesbaar in bed. Ze zijn of te groot, te zwaar en soms zijn de letters te klein om ze met je slaperige oogjes te lezen. Maar hier is iets op gevonden! De dwarsligger is een normaal boek maar dan van de zijkant. Overigens is het het boek niet enkel bedoeld voor in bed maar dit is één van de plekken waar zulke boeken goed te gebruiken zijn.
Vorige week had ik dus een dwarsligger besteld en vandaag heb ik hem binnen gekregen, maar wat zijn die dingen klein! Om heel eerlijk te zijn zou ik het mensen nu zelfs afraden om deze boekjes te kopen voor in bed, zeker als je een brildrager bent. Ik heb zelf nog nooit echt een dwarsligger gehad en wilde het proberen maar deze eerste ervaring zorgt er wel voor dat ik een negatief gevoel heb bij deze soort boeken. De blaadjes zijn flinterdun waardoor de tekst bi verkeerd licht doorschijnt en de letters zijn ontzettend klein waardoor het zeer lastig lezen is.

Ik hou het wel bij de te grote, te zware en lompe boeken. Misschien ben ik wel een dwarsligger en innovatief genoeg, maar ik hoef geen dwarsligger.

Advertenties

3 thoughts on “Kleine dwarsligger?

  1. Ik heb de dwarsliggers ondertussen al
    En tijdje ontdekt, en ik moet zeggen dat ik er best verlief op geworden ben;) ze zijn fantastisch voor een boekenwurm als ik, vanaf nu heb ik altijd een boek in mijn tas! Ook in bed vind ik ze wel fijn, hoewel de letters dan inderdaad nogal klein zijn… Toch ben ik heel blij met deze dingen, want op vakantie of naar werk scheelt het een hele boel dat ik niet meer met zo’n dikke pil loop te zeulen;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s