EK 2012 hotties 18 juni

Vanavond is groep C aan de beurt om te kijken wie er door mag naar de kwart finales! Om kwart voor negen kun je kijken naar: Kroatië – Spanje en Italië- Ierland. Hieronder vindt je de hotties van de avond!

We beginnen vandaag met een Kroaat, Stipe Pletikosa. Met zijn nummer 1 zal hij in het goal staan om er voor te zorgen dat er geen één bal van Spanje doorheen komt! Hij is 32 maar ziet er nog altijd ontzettend schattig uit.

Cesc Fabregas is een naam die ik al vaak heb horen langskomen, maar nooit het hoofd dat erbij hoort heb kunnen zien. Deze nummer 10 staat in het middenveld en is 25 jaar.

Eerlijk is eerlijk, Daniele De Rossi ziet er een stuk ouder uit dan 28 maar dat komt door dat baardje. Desalniettemin hoort hij echt in dit rijtje thuis. Deze middenvelder ziet er niet alleen goed maar ook lief uit!

Nog zo’n schatje! Darren O’Dea mag verdedigend spelen voor zijn vaderland en zou heel goed zijn tegenstanders kunnen verwarren met zijn ogen. Het lijkt wel alsof die dwars door je heen kijkt! Deze nummer 18 is 25 jaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s