EK 2012 hotties van 15 juni

Hoewel het bijna weekend is, is het humeur van voetbal/kijkend Nederland ver onder peil gezakt. Dat terwijl er nog 17 wedstrijden gespeeld moeten worden dit EK! Ik zal tot 19 juni mannen uitkiezen, nog 20 mannen dus!, en in de finales gaan we langzaam naar het einde en gaan we op zoek naar de knapste man van de winnaars! Maar zover zijn we nog lang niet, eerst gaan we kijken naar Oekraïne – Frankrijk en Zweden – Engeland. Zijn jullie er klaar voor?

Dag Oekraïne! Vanavond strijdt de aanvaller Andriy Yarmolenko voor de winst. Deze 22 jarige zal spelen met rugnummer 11 vlakbij het goal van de tegenpartij. Wist je trouwens dat er maar liefst 4 Andriy’s in de selectie van Oekraïne zitten?!

Daar hebben we dan de man die in het goal staan bij Zweden, Andreas Isaksson. Ik weet niet zeker of hij ook echt de eerste keeper is, maar aangezien hij met nummer 1 speelt denk ik van wel. Grappig feitje is dat deze 30jarige op dit moment bij PSV speelt!

O men, kan ik Mathieu Valbuena nog inwisselen? Ik kom toch ineens allemaal knappe Fransen tegen! Maar deze week voeren we Olivier Giroud aan! Deze 25e jarige ziet er echt ontzettend goed uit! Ik weet dat er een watermerk over de foto zit, maar ik kon jullie deze foto simpelweg niet onthouden!

Namnamnam! Wat ziet dit er goed uit in pak zeg! Een prachtige verpakking voor een chocolaatje zou ik zeggen. Glen Johnson is 27 jaar en zal het goal van Engeland moeten verdedigen. Als hij speelt dan speelt hij met nummer twee, en ik hoop zo dat zijn haar nog kort is!

 

Wat vinden jullie van de selectie van vandaag?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s