Nieuwe guest designer H&M: Maison Martin Margiela

Bijna een week geleden vertelde ik al over hoe de Versace items voor de H&M in de uitverkoop stonden. (Klik hier als je het nog niet gelezen hebt!). En deze week heeft H&M een nieuwe guest designer aangekondigd! Ditmaal zal Maison Martin Margiela accessoires en kleding voor mannen en vrouwen gaan ontwerpen. Ik ken Maison Martin Margiela helemaal niet, maar naar verluid zijn mensen dolenthousiast over deze samenwerking.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puur uit nieuwsgierigheid van wat we misschien kunnen verwachten ben ik gaan googlen op deze naam en ik kan nou niet zeggen dat ik er nu wel naar uitkijk. Het valt mij op dat de ontwerpen voor de lente/zomer 2012 collectie erg vormloos zijn. Ik houd wel heel erg van de bohemian look, maar het moet wel een beetje sexy zijn. Ik hoop dat er bij de samenwerking met de H&M wel rekening is gehouden dat niet iedereen maatje 32 heeft en 1.80 is.

 

 

 

 

 

 

Deze sneakers vind ik dan wel weer heel erg leuk! Ze zien er niet zozeer fashion uit, maar vooral art met een knipoog. Hoewel je kan zeggen dat je dit vast ook wel zelf kan maken, denk ik niet dat het zo mooi wordt als deze beauties. Wel jammer is dat wanneer je een paar van deze schatjes in je kast wil hebben, dat je eerst honderden euro’s moet betalen.

Maar wat kunnen we nou verwachten van Maison Martin Margiela als guest designer bij de Hennes en Maurits? Hieronder twee filmpjes met een impressie. Naar mijn idee zal deze collectie niet heel complimenterend zijn voor de dames met een voller figuur en moet je dit al helemaal niet aanschaffen als je je rondingen goed uit wil laten komen.

Wat vinden jullie van het idee dat Maison Martin Margiela guest designer is bij de H&M? Ga jij het kopen?

Advertenties

2 thoughts on “Nieuwe guest designer H&M: Maison Martin Margiela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s