EK 2012 hotties van 13 juni

Hup Holland Hup! Laat de leeuw niet in zijn hempie staan! Maar de spelers het liefst wel zonder hemd en shirt! Hieronder weer vier hunks van de avond!

Ondanks dat onze mannen niet als eerste spelen, vind ik dat van mezelf dat ikde hunk van Nederland wel als eerste moet melden. Hoe kan het ook anders, Ibrahim Afellay is onze man van de avond! Hoewel hij er een stuk jonger uit ziet dan 26 isdat wel zijn leeftijd! Maar desalniettemin heeft hij toch wat stouts over zich. Houdt je ogen open voor nummer 20, want dat is het nummer van deze aanvaller.

Kunnen we allemaal even met deze man meebidden dat de eerste en tweede keeper van Portugal uitvalt? Beto Malfacini is namelijk 3e keeper! Maar wees gerust Beto, met je 30 jaar mag je best naast mij op de bank komen zitten.

Nog zo’n schattig gezichtje! Deze Deen is nog maar 20 jaar oud maar ik zie veel potentie in hem! Deze nummer 8 zal je midden op het veld vinden als, hoe kan het ook anders, middenvelder.

Ik wist nou niet zeker of ik wel een hottie moest uitkiezen an onze tegenstander van vandaag. Maar ik doe het wel, want het moet een eerlijke wedstrijd blijven. Mario Götze is begin deze maand 20 geworden en past perfect in het rijtje van jonge knapperds. Deze middenvelder kan je proberen te vinden met nummer 23 op zijn rug!

Waar ga jij vanavond kijken? En denk jij dat Afellay het kan winnen van Götze?

Advertenties

2 thoughts on “EK 2012 hotties van 13 juni

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s