EK 2012 hotties van 12 juni

Nog één dag moeten we wachten op de wedstrijd Nederland – Duitsland. Maar vanavond eerst Griekenland – Tsjechië en Polen – Rusland, maar wie moet daarvan ons hart sneller doen kloppen?

 

We trappen deze avond af met de Griek, Sotiris Ninis. Hoewel hij nog maar 22 is, mogen we echt wel even kijken. Hij heeft verschillende looks, met iets langer haar ziet hij er ontzettend schattig uit maar met dit kortere kapsel is hij simpelweg niet te weerstaan.

Snel iemand, bel de brandweer, deze Tsjech is zo heet dat hij straks in brand vliegt! Deze verdediger speelt met nummer 4 als rugnummer en gaat als dagelijks leven door het leven als Marek Suchý en is 24 jaar. Ook moet ik zeggen dat hij misschien wel mijn nummer één is en volgens mij niet alleen van mij!

DOE JE SHIRT UIT! Dit lekkerding viel mij al op tijdens de eerste wedstrijd die mijn vriend keek, en geloof me ik bleef ook kijken! Robert Lewandowski, bijna 24 en spelend met een nummer 9 op zijn shirt. Hopelijk ligt dat shirt na de wedstrijd op het gras.

Nou… Rusland is zeker niet bekend om zijn mooie mannen? Met pijn en moeite moet ik zeggen dat Aleksandr Kokorin de hottie van de avond is voor Rusland. Al is het alleen maar omdat hij op deze foto in een uniform staat, en vrouwen houden van uniforms. Deze 21 jarige zal spelen met nummer 18 op zijn rug.

Mocht jij nou een lekkerding tegenkomen en willen delen, meldt het dan hieronder!

Advertenties

4 thoughts on “EK 2012 hotties van 12 juni

  1. ik als niet voetbal fan heb geen idee wie hij is maar de voetballer op de tweede foto kan wat wel spk op zijn lijf gebruiken bbbbbbrrrrrrrrrrr wat mager

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s