EK 2012 hotties van 11 juni

Avond nummer vier van de EK gekte! Vanavond is poule D aan de beurt met om 6 uur Frankrijk tegen Engeland en om kwart voor 8 Oekraïne tegen Zweden. Maar voor wie moeten we vanavond onze ogen open houden? Lees snel verder!

We beginnen met de oudste van vanavond, Mathieu Valbuena van Frankrijk. Met zijn 28 jaar ziet hij eruit als een typische badboy, tel daarbij zijn Franse accent op en dan heb je een topper! Deze middenvelder zal spelen met nummer 8.

Van de oudste uit het Franse team gaan we direct door naar de jongste van het Engelse team, Jack Butland. Met zijn 19 jaar heeft hij wel een belangrijke taak, deze nummer 23 moet namelijk de ballen van Frankrijk tegen houden in het goal!

Bohdan Butko van Oekraïne is niet heel veel ouder, hij is namelijk nog maar 21 jaar, toevallig is wel dat zijn rugnummer ook 21 is! En hoewel deze verdediger er op het veld niet zo appetijtelijk eruit ziet moet je maar aan dit plaatje denken als je hem ziet zweten.

We weten allemaal wel dat er in Zweden mooie mensen wonen met blond haar en blauwe ogen, maar ook voor een stukje chocolade moet je naar Zweden! Martin Tony Waikwa Olsson is net 26 geworden, en met deze voetballer heb je er twee voor de prijs van één! Martin vormt namelijk een tweeling met Marcus. Marcus is ook een voetballer, maar zal je niet tijdens het EK tegenkomen. Desalniettemin hieronder een foto van de persoon waarmee de knappe Martin Olsson een baarmoeder mee heeft gedeeld.

Kijken jullie al uit naar morgen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s