EK 2012 hotties van 10 juni

10 juni, de dag na ons verlies. Ondanks dat het voor sommige van ons zal voelen alsof de wereld stil staat, zijn er toch wedstrijden.  Italië en Spanje  zullen in het blauw en rood de avond aftrappen om 6 uur en om kwart voor 9 zijn Ierland en Kroatië, in het groen en rood/wit, aan de beurt. Om deze avond toch nog een beetje dragelijk te maken heb ik weer vier hotties uitgekozen, uit elk team dat vanavond speelt een.

We beginnen met mijn favoriet van avond: Gerard Piqué! Deze knappe Spanjaard is 25 jaar maar zeker om van te smullen! Mocht je hem zoeken, speur dan het veld af naar nummer drie. Hint: hij is verdediger en staat dus aan de andere kant van waar Spanje moet scoren. Nou, hij mag mijn goal ook beschermen!

Maar Italië slaat hard terug met Fabio Borini. Borini is 21 jaar en heeft dan ook een schattig gezichtje. Deze nummer 17 is niet bang voor in het heetst van de strijd en is daarom ook aanvaller. Dus tijdens het zoeken naar Gerard Piqué moet je je ogen zeker openhouden voor deze knul. Je moet waarschijnlijk wel even wachten aangezien deze jongen op de bank zal beginnen.

Hoewel Ierland beroemd is om zijn roodharigen, zijn de blonden ook de moeite waard om naar te kijken. Kevin Doyle is hier het voorbeeld van, maar zelfs met zijn shirt over zijn hoofd moet je zeker even blijven kijken. Hij is inmiddels 28 jaar, maar dat zou je hem absoluut niet geven!

Tijdens de wedstrijd Ierland – Kroatië moet je ook goed naar het midden van het veld kijken. Daar loopt Niko Kranjcar met zijn heerlijke slaapkamerogen. Het blijkt dat hij een goede technische speler te zijn, maar qua uiterlijk zou ik hem ook wel selecteren voor mijn team!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s