EK 2012 hotties van 9 juni

Wanneer Nederland niet speelt, hebben vrouwen over het algemeen niet heel veel redenen om naar het EK te kijken. Na de nederlaag van vanavond wilde ik de vrouwen wat moed geven om toch te blijven kijken, maar ook om te laten zien dat er best wat redenen zijn waarom je juist wel zo af en toe mee moet kijken met die andere wedstrijden!

Vanavond zal er, nadat wij als Nederlanders onze eerste wedstrijd hebben verloren, nog een wedstrijd zijn! Ditmaal zal het Portugal tegen Duitsland zijn. Vanavond zal ik je vier redenen geven om tòch te kijken.

Ik moet Cristiano Ronaldo wel benoemen tot de hottie van Portugal. Met zijn 27 lentes laat hij elke vrouw blozend achter. Met deze man moet je zeker na de wedstrijd even blijven kijken, want zonder dat shirt ziet hij er toch een stuk appetijtelijker uit. Mocht je toch willen weten hoe zijn gezicht eruit ziet dan moet je op zoek gaan naar het shirt met nummer 9.

Minder bekend maar ziet er wel een stuk schattiger uit, Christian Träsch van Duitsland is niet verkeerd om te zien. Hij is maar twee jaar jonger dan Cristiano maar ziet er wel jonger uit door zijn jongensachtige look. Het donkere haar met de lichte ogen is natuurlijk een killer duo en daarom is het meer dan de moeite waard om deze nummer 15 van Duitsland in de gaten te houden.

Vanaf vandaag zal ik (proberen) elke dag van elk team een hottie uit te kiezen zodat je weet waarvoor je je ogen open moet houden. Veel kijkplezier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s