Versace in de uitverkoop

Vorig jaar november was DE dag, Versace’s guest designer collectie zou te koop zijn bij de H&M. Vrouwen stonden al ‘s ochtends vroeg in de kou te wachten tot de deuren van winkels open zouden gaan zodat zij hun slag konden slaan.

Ik was niet één van die dames, om eerlijk te zijn zag ik de collectie pas toen ik op internet (weer eens) aan het shoppen was. Om eerlijk te zijn snapte ik die ophef niet. Wellicht ben ik niet ‘fashionista’ genoeg om rond te willen lopen in een jurk rond te willen lopen met fruit erop afgebeeld enkel en alleen omdat het van Versace is. Wat ook opvallend is dat deze guest designers, dit geldt voor bijna alle guest designers van H&M, ‘betaalbare’ haute couture aanbieden, maar bij mij gaat het er niet in dat een tas van 149 euro betaalbaar is! Ik begrijp dat dit betaalbaarder is vergeleken de normale prijzen die je moet betalen voor een tas van deze designers, maar ik vind deze prijzen werkelijk belachelijk als ik naar de H&M ga.

Vandaag was het weer zo’n dag, ik moet hoognodig mijn tanktopjes vervangen en kon deze gisteren niet in de winkel zelf vinden. Dus ik ging naar hm.com en kwam daar tot mijn genoegen achter dat er weer eens sale is. Natuurlijk moet ik hier even tussendoor snuffelen. En drie keer raden wat ik daar zag! Versace in de uitverkoop! Schijnbaar zijn de druifjes, aardbeitjes en ananasjes stofjes toch niet zo in trek waardoor ze nu voor maar liefst 50% korting online staan! Dus dames, mocht je toch nog opzoek zijn naar opvallend hoge schoenen of redelijk saaie ballerina’s? Ga dan nu naar de online winkel van H&M want daar staan ze nu voor een veel aantrekkelijkere prijs. Overigens vind ik het nog steeds belachelijk dat de tas nu alsnog 79 euro is. Het is een tas en niet eens een mooie.

Advertenties

2 thoughts on “Versace in de uitverkoop

  1. nog niet voor de helft van de helft wil ik er niet gezien worden, maar dat heb ik bij meer kleding die bij H&M te koop zijn. Heb toch een iets ander idee van wat leuk is. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s