5 voor de prijs van 5!

Je kent de bakken wel, meestal staan ze buiten de winkel of anders in een verdom hoekje. De 5 DVD´s voor 5 euro bakken! Ook ik ben er weleens ingetrapt. Inmiddels heb ik ze allemaal gekeken, en ze waren verschrikkelijk. Ik snap niet dat er films worden gemaakt waarbij een aliën een meisje gaat versieren of waarbij klei figuurtjes van meiden tot leven worden gewekt.

En toch blijf ik altijd in zulke bakken graaien en zoeken! Ik weet dat ik niet de enige ben. Maar deze graaibakken zijn ook erg verleidelijk, misschien zit er wel die DVD bij die je altijd al wilde hebben. Dit is alleen nooit het geval. Toch blijf je erin neuzen, want het graait zo lekker. En wat is nou 5 euro?

Mijn tip: Niet kopen. Enkel als je echt een film of 3 vindt die je echt wil hebben. Die 5 euro kan je namelijk veel beter uitgeven dan aan films die je één keer kijkt en er daarna van walgt.

Wat is jouw grootste miskoop uit de bekende graaibakken?

Advertenties

One thought on “5 voor de prijs van 5!

  1. Dance of the dead, Ik dacht dat het een echte horrorfilm was, maar deze film viel in de catagorie C film echt zo slecht. Maar vaak heb ik toch vaste winkels waar ik shop voor mijn dvd’s en ben dan ook gericht aan het zoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s