Filmsnacks #3 en #4!

Deze filmsnack post zal gaan over twee klassiekere filmsnacks. Chips en popcorn!

Zoals bijna alles, zijn er ontzettend veel verschillende soorten smaken chips, er worden zelfs wedstrijden georganiseerd om een nieuwe smaak te bedenken. Maar mijn top drie is niet heel exotisch. Als onbetwiste nummer één staat de paprika smaak van de Aldi eigenmerk bovenaan, maar om mijn smaakpupillen eens te verassen stop ik ook graag Hamka´s van Lays en de Sour cream and onions van Pringles in mijn mond. Hoewel de laatste exotisch klinkt is hij wel ontzettend, ik herhaal, ONTZETTEND lekker!

Van de tweede klassiekere filmsnack zijn er niet zo heel veel verschillende smaken. Je kunt kiezen voor zoet of zout en soms krijg je er zelfs karamel bij. Ikzelf houd het meeste van zoute popcorn, maar ik vind het niet erg om eens in de zoveel tijd een zoete popcorn tussen mijn gezouten op te merken! Jammer genoeg is het enkel een fabel dat er bijna geen calorieën in popcorn zit, eet dus niet té veel!

Tip: Mocht je in de bioscoop lopen met een grote bak popcorn en frisdrank, lees: je handen zijn vol, maar je wilt toch een popcorn proeven? Steek dan je tong uit naar de popcorn en als een heuse kikker kan je een popcorntje met enkel je tong te pakken krijgen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s