Filmsnack #2

De zomer komt eraan en we willen allemaal een strak lichaam maar hiervoor willen we niet tot weinig moeite voor doen. Ik ben zo´n persoon. De enige moeite die ik voor mijn zomeruiterlijk doe is dat ik de fiets pak als ik ergens heen wil en heel sporadisch kan je me in de sportschool vinden. Ik heb geprobeerd om minder te snoepen, maar dit gaat mij heel slecht af. Hoe kan ik nou een film kijken zonder een snack erbij?! Niet! Mocht je hetzelfde probleem hebben dan moet je snel verder lezen, want in deze Filmsnack #2 zal ik een snack laten zien waarbij je je niet heel schuldig zal voelen.

Paprika en wortel! Veel smaak, lekker knapperig maar niet verkeerd! Je kunt er een bakje saus bijnemen, maar dwing jezelf om te dippen dus niet te scheppen want anders kan je net zo goed toch wel die vette hap nemen. Zelf houd ik heel erg van sladressing, aangezien dat beter is dan mayonaise hoef ik me helemaal niet schuldig te voelen!

 

Sorry voor de donkere foto! Ik was met vrienden aan het snacken en plots besefte ik dat ik deze snack met jullie wilde delen!

 

Warning! Wanneer het je gelukt is om jezelf te dwingen om te dippen en niet te scheppen, moet je jezelf en je vrienden ook nog dwingen om enkel voor de eerste hap te dippen. Het schijnt namelijk dat wanneer er meerdere keren gedipt wordt bij een snackje, dezelfde bacteriën als tussen je billen zullen verschijnen in je dip. Eetsmakelijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s