Favoriete lees-plek #1

Heel veel mensen hebben lezen als hobby en toch is lezen iets heel persoonlijks. Je hebt voorkeur voor hoeveel bladzijdes je leest, welk genre boeken, hoeveel boeken tegelijk, een bekend boek of juist niet en ga zo maar door. Zo heb je ook favoriete plekken. Aankomende drie weken zal ik jullie mijn drie favoriete leesplekken delen.

Al sinds dat ik mij kan herinneren is dit mijn favoriete plek om te lezen en is dit de plek waar ik het meest gelezen heb. Op mijn bed. Nog specifieker: Op mijn bed, op mijn rechterzij en de deken als een slaapzak om mij heen gewikkeld. Wat ik aan het in bed lezen wel altijd lastig vind, is het punt dat je over de helft bent waardoor het lezen van de rechter bladzijde lastig is doordat de linkerzijde van het boek te zwaar is. Ondanks de zware inspanning die je op zo’n moment moet leveren is het heerlijk om voor het slapen, na het slapen, voor je dutje of na je dutje nog even een boek te pakken en te genieten van je warme en zachte bed.

 

Wat is jouw favoriete lees-plek?

Advertenties

6 thoughts on “Favoriete lees-plek #1

  1. hahaha ik herken heel erg het baalmoment als je over de helft heen bent, dan moet je je hoofd optillen! Mijn favoriete leesplekje, in de luie stoel bij de openhaard, of op het kleed ervoor. heerlijk!

  2. Pingback: Favoriete lees-plek #2 | Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s